1. - 30. september
Mandag     lukket

Aktuelle

13. juni kl. 19 Tango koncert og workshop

I anledning af Holstebro Festuge 2017 inviterer Tango MidtVest og Holstebro Kunstmuseum på en hyggelig Tango-aften hvor man kan kigge på eller selv prøve at danse tango.

Tirsdag den 13. juni ml. kl. 19 og 22 inviterer Holstebro Kunstmuseum og Tango MidtVest på en hyggelig tango-aften på Holstebro Kunstmuseum, hvor man både kan lære at danse tango og opleve show, koncert og tango-salon. For at kunne danse argentinsk tango skal hvert par lære basis trin og figurer, som grundlag for parrets tango-dans. Man kan komme med eller uden dansepartner eller blot møde op for at kigge på og høre mere om argentinsk tango og Kulturforeningen Tango MidtVest.

Museet åbner kl. 19 og kl. 19:30 er der Mini tango koncert med tango show. Fra kl. 20 er der Tango-introduktion og workshop i argentinsk tango for begyndere. Aftenen slutter med Tango-salon til tango-dj hvor alle er velkomne på dansegulvet.

Der kan købes forplejning i pop-up caféen ved museets indgang, og der er gratis entréen til museet og workshoppen.
Tilmelding: Svenning H. Sørensen, tlf. 2127 3842 eller svenhoff@mail.tele.dk.

Tangokoncerten arrangeres i samarbejde med Tango MidtVest