Åbningstider

1. - 30. september  
Tirsdag-fredag kl. 12-16
Weekend kl. 11-17
Mandag     lukket

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Aktuelle

30. september og 1. oktober kl. 11-17 Marked for Kunsthåndværk

Holstebro Kunstmuseum står bag et nyt marked hvor man kan møde 16 dygtige kunsthåndværkere, der arbejder med bl.a. tekstil, smykker, keramik, glas og knive. 

De 16 kunsthåndværkere har hver deres stand, hvor publikum kan møde dem og deres arbejder. Og hvor man - hvis der er et smykke eller en bluse der falder i ens smag - også kan købe det.

Der er tre kunsthåndværkere med, der viser beklædning. Det er Jette Roed Helbo fra Hurup, Inge Kejlberg Tornvig - Porcelinge - fra Vemb, og Hanne B. Sönnichsen fra Højer. 
Smykkerne er repræsenteret af Karin Graugaard fra Randers, Jette Nørgaard fra Ebeltoft, og Lili Hestbech Nielsen fra Lemvig. 
Annette Ankerlund viser tasker, mens Jørgen Dobel fra Randers viser knive.
Anne Dobel ligeledes fra Randers viser glas ligesom Tina Lofstad fra Viborg og Anne Flohr fra Storvolde. 
Endelig er der keramikerne Laila Stenderup, Trine Toft fra Stoholm, Karina Weihrauch fra Viborg, Hanne Marie Leth Andersen fra Ringkøbing og Bibi Hansen fra Outrup.  

Tidligere arrangerede Holstebro Kunstmuseum et kunsthåndværkermarked i november på det daværende Jens Nielsen & Olivia Holm-Møller Museum (Nu Huset for Kunst&Design) men det har ligget stille i en årrække. 

Men nu har museet besluttet igen at forsøge sig med et efterårskunsthåndværkermarked, der hvad kvalitet og bredde angår knytter an til de tidligere markeder.

Der er gratis adgang til museet i forbindelse med markedet.  
  Tilbage