1. april - 30. juni
Mandag (ikke helligdage)     lukket

Aktuelle

3. februar 2018 kl. 11 Fællessang med Ensemble MidtVest

Ensemble MidtVest inviterer til fællessang  som led i  festivalen ’Vintertoner’. Efter fællessangen er der omvisning i 'Guld og grønne skove. Ordrupgaard 100 år'.

For fjerde gang inviterer Ensemble MidrVest til kammermusikfestivalen “Vintertoner”. Festivalen går på tur mellem ensemblets fire støttekommuner, og i år er turen nået til Holstebro.

Holstebro Kunstmuseum lægger hus til festivalens fællessangsarrangement. Her er publikumn inviteret til at synge sammen fra Højskolesangbogen, akkompagneret af medlemmer af Ensemble MidtVest.

Efter fællessangen viser kunstformidler Peter Haarby om i udstillingen 'Guld og grønne skove. Ordrupgaard 100 år', der viser et fornemt udvalg af Ordrupgaards danske samling. Det er bl.a. værker af C.W. Eckersberg, Theodor Philipsen, Peter Hansen, L.A. Ring og Wilhelm Hammershøi.

Festivalen Vintertoner sætter i år fokus på Med Shakespeare, og har musik og poesi i forskellige konstellationer som den røde tråd. Over fire dage kan man udover mere traditionelle kammerkoncerter bl.a. komme på en vandrekoncert for hele familien, fællessang, musikgudstjeneste, en poesi-aften og en intim koncert med sangeren og sangskriveren Teitur, der opfører "Romeo answers", skrevet af Teitur selv som svar på "Juliet Letters", her sammen med ensemblets strygere.

Det er gratis at deltage i arrangementet Tilbage