Julen 2018
31. december og 1. januar     lukket

Aktuelle

6. januar 2019 kl. 10:30 Museumsbrunch og krimi

Vi har inviteret forfatteren Lone Theils til museumsbrunch i Museumscaféen, hvor vi skal tale om hendes krimi 'Hjemvendt' der foregår i og omkring Holstebro.

10-årige Mille Lindberg forsvinder under julelevendegørelsen på Hjerl Hede. Sådan begynder forfatter Lone Theils krimi ”Hjemvendt”. Fra begyndelsen på Hjerl Hede følger vi politibetjenten Signe Brask og hendes kolleger fra Midt- og Vestjyllands Politi i opklaringen af Milles forsvinden. Vi tages med på den nye politigård, rundt i Holstebro, til Hjerm og Ryde - og som holstebroer og vestjyde er det velkendt og elsket land. Det er ikke tilfældigt, at historien foregår i Holstebro og Vestjylland. Lone Theils er født og opvokset i Holstebro, og vi har inviteret hende til at komme og fortælle om sit arbejde som forfatter og ikke mindst om det at skrive en krimi, som foregår i Holstebro.

Museumsbrunch er et nyt initiativ som Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum har taget i forbindelse med åbningen af det nye fælles indgangsparti: den første søndag i hver måned inviteres en person, der ved en om et emne, som falder lidt udenfor det museerne normalt beskæftiger sig med til en uformel samtale – og museumscaféen serverer brunch.

Det kræver tilmelding at deltage i Museumsbrunchen. Prisen er 150 kr., og tilmelding skal ske til Holstebro Museum på mail info@holstebro-museum.dk – eller på telefon 21 18 78 69 senest torsdag den torsdag den 3. januar 2019.