Åbningstider

1. oktober - 31. marts  
Tirsdag-fredag kl. 12-16
Weekend/helligdag kl. 11-17
Mandag (ikke uge 7, 42)     lukket
Jul og Nytår (+ visse dage)     lukket

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Aktuelle

3. februar 2019 kl. 14:00 Museumskaffe og unge musiktalenter

Vi har inviteret Charlotte Borchorst Faurschou, leder af Orkesterefterskolen, til museumskaffe i Museumscaféen, hvor vi skal høre om de unge og den klassiske musik.

Holstebro har en masse talentuddannelser for unge på kulturområdet. Én af dem er Orkesterefterskolen. Som den eneste efterskole i Danmark er det her den klassiske musik og folkemusikken, der er omdrejningspunktet for elevernes liv og skolens undervisning. Vi har inviteret skolens initiativtager og leder Charlotte Borchorst Faurschou til en uformel snak om skolen, ideerne bag, den klassiske musik og de unge, og skolens rolle i de store symfoniorkestres fødekæde. Og Charlotte Borchorst Faurschou har lovet at tage nogle elever med, så de kan give prøver på deres kunnen. 
 
Museumsbrunch er et nyt initiativ som Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum har taget i forbindelse med åbningen af det nye fælles indgangsparti: den første søndag i hver måned inviteres en person, der ved en om et emne, som falder lidt udenfor det museerne normalt beskæftiger sig med til en uformel samtale – og museumscaféen serverer brunch. 

Da der er et begrænset antal pladser til arrangementet, skal man tilmelde sig for at kunne deltage - der gælder 'først til mølle'-princippet. Prisen er 95 kr. og tilmelding skal ske til Holstebro Kunstmuseum på tlf. 97 42 45 18 eller på mail info@holstebrokunstmuseum.dk senest torsdag den 31. januar 2019. 
 
Tilbage