Åbningstider

1. oktober - 31. marts  
Tirsdag-fredag kl. 12-16
Weekend/helligdag kl. 11-17
Mandag (ikke uge 7, 42)     lukket
Jul og Nytår (+ visse dage)     lukket

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Aktuelle

3. marts 2019 kl. 10:30 Museumsbrunch og Holstebro Auktioner

Vi har inviteret Lisbet og Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro Auktioner til museumsbrunch i Museumscaféen, for at hammerslag, auktionshits og hvad der ellers sker i et auktionshus.

Holstebro Auktioner har eksisteret siden 1985, og er i dag ét af Danmarks største og mest velrenommerede Auktionshuse. Salget af Kaj Munks og Karen Blixens biler var med til at gøre auktionshuset kendt langt ud over Holstebro. Men også de tilbagevendende auktioner med alt fra hittegodscykler, moderne møbler og porcelæn er store tilløbsstykker.  Vi har inviteret Lisbet og Hans-Jørgen Eriksen til en uformel snak, om hammerslagspriser, om hvilke ting, der er eftertragtede lige nu – og hvilke der bliver det om 10 år – og om hele retro- og ’guld-fra-gemmerne-bølgen’. Og måske har Lisbet og Hans-Jørgen Eriksen også en og anden pudsig historie med fra deres lange karriere. 
 
Museumsbrunch er et nyt initiativ som Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum har taget i forbindelse med åbningen af det nye fælles indgangsparti: den første søndag i hver måned inviteres en person, der ved en om et emne, som falder lidt udenfor det museerne normalt beskæftiger sig med til en uformel samtale – og museumscaféen serverer brunch. 

Da der er et begrænset antal pladser til arrangementet, skal man tilmelde sig for at kunne deltage - der gælder 'først til mølle'-princippet. Prisen er 150 kr. og tilmelding skal ske til Holstebro Kunstmuseum på tlf. 97 42 45 18 eller på mail info@holstebrokunstmuseum.dk senest torsdag den 288. februar 2019. 
 
Tilbage