Åbningstider

1. april - 30. juni
Tirsdag - fredag
12-16
Weekend 11-17
Mandag (ikke helligdage) Lukket
   

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Aktuelle

6. april 2019 kl. 11-15 SLOW ART DAY- AFLYST

Holstebro Kunstmuseum har tilrettelagt en dag, hvor vi inviterer publikum til at give sig god tid til at kigge på og samtale om nogle af museets centrale værker - og til at få noget godt at spise.

Slow Art Day afholdes én gang om året af museer over hele verden med det formål at give museumsgæster god tid til at kigge på kunst, og til at samtale om kunsten med andre interesserede. Når man gir sig god tid til at kigge på kunst, ser man ofte værkerne en helt anden måde. 
 
Holstebro Kunstmuseum har sammen med Museumscaféen tilrettelagt en dag, hvor vi inviterer museets publikum til at kigge langsomt på nogle af værkerne på museet, og til at diskutere dem indbyrdes og med museets kunstformidler Peter Haarby - og til at få noget godt at spise. 
 
Efter en kort introduktion til museet og kunstbegrebet over en kop kaffe, bliver deltagerne delt ud i en række små grupper, der skal samtale om et antal værker fra museets samling. Man får nogle spørgsmål med, som kan lede samtalen på vej. Men i første omgang er det op til deltagerne at snakke sammen om hvad værket handler om, hvad det vil os, hvorfor det hænger på et museum og hvad værdien af billedet er? 
 
Efter en lille times tid mødes vi til en god frokost i Museumscaféen, hvor vi kan snakke videre om kunsten og værkerne. Derefter går vi sammen ud for at høre, hvad deltagerne er kommet frem til. Museets kunstformidler vil – sammen med de øvrige deltagere – udfordre gruppens konklusioner og komme med facts om billedet. 
 
Undervejs i forløbet vil deltagerne i Slow Art Day også blive præsenteret for nogle af museets absolutte hovedværker – værker, som er en vigtig del af fortællingen om dansk kunst, og det at være menneske. 

Der sluttes af i Museumscaféen med en kop kaffe og kage.

Prisen for at deltage er 350 kr. pr person - prisen dækker deltagelsen i arrangementet, kaffe ved ankomsten, frokost incl. drikkevarer og kaffe med kage som afslutning. 

Der er plads til 16 deltagere og man skal tilmelde sig til kunstformilder Peter Haarby - der står for arrangementet - på ph@holstebrokunstmuseum.dk  

 
 
Tilbage