Mandag (ikke uge 7, 42)      lukket
Lørdag den 26. oktober     lukket

Aktuelle

1. december 2019 kl. 10:30 Musik og brunch

December måneds museumsbrunch byder på julemusik. Karoline Budtz og Jens Christian Kwella synger og spiller en række af de mest kendte danske og udenlandske julesange og fortæller samtidig historien bag sangene og de mennesker, der skrev og opførte dem.

Vi skal bl.a. lytte til og høre om Juletræet med sin pynt, Stille Nacht, Marys Boychild, Når du ser et stjerneskud og mange andre. Repertoiret indeholder både gode gamle kendte sange, nye sange og måske en enkelt overraskelse.

Makkerparret har tidligere spillet på Holstebro Museum med koncerten "Et letsindigt ord", hvor de spiller og fortæller om musikken i Danmark under besættelsen. Med "Julen rundt" har de overført deres koncept til julens sange og historierne bag dem.

Det kræver tilmelding at deltage i Museumsbrunchen. Prisen for musik og brunch er 225 kr. (forhøjet pris pga. musikken), og tilmelding skal ske til Holstebro Museum på tlf. 21 18 78 69 eller på mail info@holstebro-museum.dk senest torsdag den 28. november 2019 kl. 11.00