Mandag (ikke uge 7, 42)      lukket
Lørdag den 26. oktober     lukket

Aktuelle

5. januar 2020 kl. 10:30 Museumsbrunch - På tværs af Danmark

Hvad sker der når man bevæger sig på tværs af danske normer? Må alle synge den danske sang, og hvordan synger man rent? Mød Chantal al Arab, der vil fortælle om at bevæge sig på tværs af ideer om køn, nation og performativitet.

Arrangementet er en del af udstillingsprojektet ”Herfra hvor vi står – 7 udstillinger om national identitet”, som er et samarbejde mellem syv kunstmuseer i Region Midtjylland.

Museumsbrunch er et nyt initiativ som Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum har taget i forbindelse med åbningen af det nye fælles indgangsparti: den første søndag i hver måned inviteres en spændende person, der har en viden om et emne som falder lidt udenfor det museerne normalt beskæftiger sig med, til en uformel samtale med museets medarbejdere og publikum – og museumscaféen serverer brunch.

Det kræver tilmelding at deltage i museumsbrunchen. Prisen er 150 kr. og tilmelding skal ske til Holstebro Kunstmuseum senest torsdag den 2. januar på tlf. 9742 4518 eller på e-mail: info@holstebrokunstmuseum.dk

Se here på