Mandag (ikke uge 7, 42)      lukket
Lørdag den 26. oktober     lukket

Aktuelle

14. - 18. oktober 2019 - dagligt kl. 12-16 Efterårsferie for børn Mønsterworkshop

I efterårsferien inviterer Holstebro Kunstmuseum igen i år til workshop for børn, forældre og bedsteforældre. I år er temaet mønstre og ornamenter med udgangspunkt i museernes nye forplads.

Det første man møder, når man besøger museerne på Museumsvej, er den flotte forplads, der blev indviet i foråret. Den er lagt i forskelligt farvede sten, der danner ét stort mønster. Det er kunstneren Martin Erik Andersen, der har tegnet mønstret. Og han er blevet inspireret til det af et mønster, som han har fundet i en moske i Cairo.

Det er dette mønster, der danner udgangspunkt for Holstebro Kunstmuseums traditionelle workshop for børn og voksne i efterårsferien. Fra mandag den 14. til og med fredag den 18. oktober er museernes foredragssal lavet om til et kæmpe klippe-klistre-værksted. Her kan børn, voksne, bedsteforældre, tanter og onkler være med til at skabe én stor mønstervæg ved hjælp af farvet papir, saks og lim.

Værkstedet er åbent alle dage mellem kl. 12 og 16.