Mandag (ikke uge 7, 42)      lukket
Lørdag den 26. oktober     lukket

Aktuelle

6. november 2019. kl. 16-17:30 Vurderingsarrangement | Asiatisk kunst og kunsthåndværk

Få dine asiatiske kunstgenstande vurderet når Lauritz.com gæster Holstebro Kunstmuseum

Er du den heldige ejer af en eller flere asiatiske kunstgenstande, men kender ikke værdien?

Onsdag den 6. november kl. 16.00 - 17.30 inviterer Lauritz.com i samarbejde med Holstebro Kunstmuseum dig til at få en uforpligtende vurdering.

Vurderingsarrangementet er inden for området asiatisk kunst og kunsthåndværk – med hovedvægt på kinesiske, japanske og thailandske emner.

Det er gratis at deltage og alle er velkomne til at medbringe ting til vurdering.

Det kan være alt fra kinesisk porcelæn, japanske bronzearbejder, elfenbensfigurer, silkemalerier, buddhafigurer, til broderier og cloisonnéarbejder m.m.

Man kan også medbringe et foto, hvis det er en genstand, der ikke lige kan flyttes.

Vurderingseksperterne Johs Schmidt og Michael Holm står klar til at gøre dig klogere på dine genstande.

Og skulle du fristes til at sælge, starter den næste Asian Art temauktion den 19. november 2019 på Lauritz.com.