1. april - 30. juni

Aktuelle

AFLYST Månesang

AFLYST GRUNDET COVID-19

Spørgsmål vedrørende aflysning og refusion af billetter rettes til arrangøren Musikteatret Holstebro:

post@musikteatret.dk

Aflysningen af forestillingerne den 18. og 19. marts finder sted som følge af statsminister Mette Frederiksens udmelding om, at ”alle indendørs kulturinstitutioner, biblioteker og fritidstilbud lukker nu” og de vidtrækkende tiltag og påbud, der siden er trådt i kraft i forbindelse med risikohåndtering for smittespredning af Coronavirus.

I mine lykkelige nætter synger fuldmånen
Jeg venter så længe…
Månen betror sig lavmælt til mig om sin endeløse ensomhed, om sin omløbsbane udødelig og livløs Alting drejer, alting går videre for evigt, selv kærligheden.
Månesang
, Prins Henrik

I et samarbejde mellem Black Box Dance Company, Klassiske Dage Holstebro International Music Festival, Holstebro Kunstmuseum og Dansk Talent Akademi skabes en hybrid danse- og digtforestilling i 12 akter.
Smeltet sammen vil poesi, dans og musik skabe den sanselige, sensuelle og smukke forestilling – Månesang. Værket vil opstå i mødet mellem fire kunstarter med afsæt i udvalgte digte fra samlingen ”I mine lykkelige nætter” af HKH Prins Henrik. Digtene gennemsyres af én fællesnævner: Den evige kærlighed – den kærlighed, som var, er og opstår.
Med oplæsning af den anerkendte skuespiller Thure Lindhardt vil forestillingen sammen med skøn musik og formidabel dans forføre, fornøje og forundre publikum.

Under sin levetid havde Prins Henrik stor interesse for Holstebro Kunstmuseum. Derfor føles det naturligt, at Månesang har sin uropførelse netop her.

Medvirkende:
Thure Lindhardt
Black Box Dance Company og Dansk Talent Akademi
Musik: Janne Thomsen og Alberto Mesirca
Koreografi og instruktion: Marie Brolin-Tani og Black Box Dance Company
Musik arrangement: Janne Thomsen
Kostumedesign: Charlotte Østergaard
Ny komposition: Bo Holten

Lysdesign: Jesper Levin

Månesang er støttet af Holstebro Kommune samt Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond.

Praktisk Information:

Forestillingen finder sted følgende tre tidspunkter:

Onsdag den 18. kl. 19 (UDSOLGT)
Torsdag den 19: kl. 12
Torsdag den 19. kl. 19 (UDSOLGT)

Vi gør venligst opmærksom på, at dørene til museet åbnes kl. 18:30 i forbindelse med opførslerne kl. 19.