1. - 30. september
Mandag     lukket

Aktuelle

19. juli kl. 15 og kl. 16 Episode 3: Den oversete budbringer

Søndag den 19. juli kan I opleve episode 3 i fortællingen om indbyggerne i den lille fiktive by 'Husene'. Forestillingen finder sted to gange og varer ca. 20 minutter.

Find fribilletter til forestillingen kl. 15 her

og til forestillingen kl. 16 her

Fribilletter kan også bestilles i billetteringen.

NB! Antallet af billetter til forestillingerne er begrænset. Det er gratis at deltage ved forestillingerne efter betalt entré til museerne.

Denne episode er nummer 3 af i alt 6 episoder i Kunstteaters udstilling og serieforestilling 'Alle i Husene'

Læs mere om projektet her

ALLE I HUSENE
I udstillingen Alle i Husene følger vi indbyggerne i den lille fiktive by Husene. Byen blev grundlagt for 200 år siden, da en vandringsmand, som tidligere ikke havde haft held med at opdyrke land, i et syn så to kæmper. Kæmperne fortalte ham, at han skulle slå sig ned midt ude i ingenting og opdyrke jorden, hvilket han gjorde til stor morskab for folk omkring ham, da jorden, han købte, var notorisk ufrugtbar.

Ikke desto mindre spirede vandringsmandens frø, og frem voksede en roemark, som kom til at danne grobund for en civilisation, Husene. Siden da er byen vokset, og i dag er det Vinnie, syvende generation efter vandringsmanden, som ejer den roemark, der stadig økonomisk og identitetsmæssigt udgør kernen i Husene.

Episode 1-2 vil være tilgængelig i udstillingen på skærme forud for opførslen af episode 3. Læs recaps for alle episoder her

Recap, episode 3
Det er fyraften i marken, og der er gået et par timer, siden markarbejderne fik fri. Solveig, Månes lille datter, som er med ham på arbejde, fordriver tiden med leg. Imens prøver Måne selv at tage sig sammen til at videregive varslet om den ufrugtbare jord, han har modtaget fra kæmperne.

Hans kollegaer er dog ikke særligt indstillede på at høre, hvad han har at sige, da han endelig går i gang med sin underretning. Kun markarbejderen Svale, som altid bekymrer sig om sin familie, synes at høre efter. Til sidst går Måne hjem, mens fyraftenen livligt fortsætter.