1. - 30. september

Aktuelle

4. oktober 2020 kl. 10:30 Museumsbrunch
Om Rembrandt

Søndag d. 4. oktober kl. 10:30 inviterer Holstebro Kunstmuseum i samarbejde med Holstebro Museum til brunch, hvor vi skal blive klogere på Rembrandt.

I anledning af udstillingen Navigeringer – på kanten af en verden i forandring på Holstebro Kunstmuseum, der har bragt 17 raderinger af den berømte kunstner Rembrandt van Rijn til Holstebro, står kunsthistoriker Signe Jacobsen for oktobers søndagsbrunch. Signe har arbejdet indgående med Rembrandt, særligt kunstnerens grafiske værksamling på Vejle Kunstmuseum, så der er tale om både passion og førstehåndskendskab.

Efter brunchen viser Signe desuden rundt i særudstillingen bevæbnet med svar på spørgsmål og et par forstørrelsesglas, så vi kan få alle detaljerne med.

Det koster 175 kr. + billetgebyr at deltage i arrangementet. Entré til Holstebro Kunstmuseum er inkluderet i anledning af omvisningen.
Køb billet senest torsdag den 1. oktober.

Køb billet her

Museumsbrunch afholdes i samarbejde med Holstebro Museum og Restaurant Støberiet: den første søndag i hver måned inviteres en spændende person til at fortælle. Spektret for emnerne er bredt, og de kan enten relatere sig til noget aktuelt på museerne eller falde uden for det, museerne normalt beskæftiger sig med. Imens vi lytter, serverer Restaurant Støberiet lækker brunch, og til slut er der naturligvis også mulighed for at stille spørgsmål.