LUKKET GRUNDET COVID-19

Genåbning d. 9.2. 2021
Se museets almindelige åbningstider

Aktuelle

AFLYST Perfomance med Gry Bagøien: "Genklang af lemurianernes sang"

AFLYST GRUNDET COVID-19

På baggrund af det stigende antal smittede med COVID-19 samt de skærpede restriktioner, der følger med regeringens udmelding fredag den 23. oktober har Holstebro Kunstmuseum besluttet at aflyse efterårets arrangementer.

Det er fortsat muligt at besøge museets udstillinger under trygge forhold.
Vi gør  venligst opmærksom på, at mundbind eller visir vil være påkrævet i udstillingerne fra og med torsdag den 29. oktober.

Vi ser frem til at byde jer velkommen inden for på museet til en sikker kunstoplevelse.
Pas godt på jer selv og hinanden!

_
Oplev billedkunstner og sangerinde Gry Bagøiens performance i og omkring hendes værk Lemuria i udstillingen Navigeringer – på kanten af en verden i forandring.
En rejse til Madagaskar for at synge med lemurer samt en 5 meter høj jagtstige indgår som elementer i værket.

Det er gratis at deltage i begivenheden efter betalt entré.

Tilmelding er ikke nødvendig.