1. september - 30. juni
Weekend kl. 11-17
Mandag     lukket
Obs. Se åbningstider ifm. ferier og jul

Aktuelle

AFLYST Perfomance med Gry Bagøien: "Genklang af lemurianernes sang"

AFLYST GRUNDET COVID-19

Kære deltager

Det er med beklagelse at vi hermed aflyser Gry Bagøiens performance søndag den 22. november kl. 14.
-
På baggrund af det stigende antal smittede med COVID-19 samt de skærpede restriktioner, der følger med regeringens udmelding fredag den 23. oktober har Holstebro Kunstmuseum besluttet at aflyse samtlige sociale arrangementer året ud.

Det vil fortsat være muligt at besøge museets udstillinger under de skærpede restriktioner. Vi gør dog venligst opmærksom på, at det vil være påkrævet at bære mundbind eller visir i udstillingerne fra og med torsdag den 29. oktober.

Vi ser frem til at byde jer velkommen inden for på museet til en sikker kunstoplevelse.
Pas godt på jer selv og hinanden!

De bedste hilsner
Holstebro Kunstmuseum

_
Oplev billedkunstner og sangerinde Gry Bagøiens performance i og omkring hendes værk Lemuria i udstillingen Navigeringer – på kanten af en verden i forandring.
En rejse til Madagaskar for at synge med lemurer samt en 5 meter høj jagtstige indgår som elementer i værket.

Det er gratis at deltage i begivenheden efter betalt entré.

Tilmelding er ikke nødvendig.