Åbningstider

Tir-fre: kl. 12-16

Lør-søn: kl. 11-17

Mandage: lukket

Åbent mandag i uge 42

 
  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

Aktuelle

Aftenåbent d. 11-13. maj 2021 Aftenåbent med omvisninger


Det er nu blevet sidste chance for at opleve den anmelderroste Alt dette er er Deres! Albert Mertz 100 år. I den anledning holder vi ekstraordinært aftenåbent og inviterer på omvisninger for store og små i udstillingen.


Foto: David Stjernholm
 

Både Holstebro Kunstmuseum, Holstebro Museum og Restaurant Støberiet holder åbent:
Tirsdag og onsdag d. 11. og 12. maj fra kl. 12-21

Samt Kristi Himmelfartsdag torsdag d. 13. maj kl. 11-21. 

I forbindelse med at museerne holder aftenåbent inviterer Holstebro Kunstmuseum til omvisning i Alt dette er Deres! Albert Mertz 100 år. Både udstillingens kurator, Teresa Østergaard Pedersen og museets nye formidlingsinspektør, Katrine Sofie Møller Jepsen glæder sig til at give jer deres vinkler på udstillingen!
 
PROGRAM
Kom med Teresa på omvisning og bliv introduceret til udstillingen og tankerne bag: Tirsdag d. 11. maj kl. 17  Bestil billet
og igen samme aften kl. 19:30  Bestil billet
 
Katrine inviterer til FAMILIEOMVISNINGOnsdag d. 12. maj kl. 17  Bestil billet
 Om familieomvisningen forklarer hun: "Familieomvisningen er en dialogisk omvisning, der viser vej gennem kunsten på en legende og udfordrende måde, hvor alle i familien kan være med til leg og aktiviteter undervejs."
 
Samme aften kl. 19:30 er turen kommet til, at alle voksne og unge kan tage med Katrine på en ligeledes dialogbaseret omvisning.  Bestil billet
 
PRAKTISK INFO
Omvisningerne varer ca. en time. Det er gratis at deltage i omvisningerne efter betalt entré. Det er dog nødvendigt at bestille billet, eftersom der er et begrænset antal pladser ved hver omvisning. Billetterne kan bestilles her efter først-til-mølle-princippet. Husk at medbringe gyldigt coronapas.
 
Tilbage