Aktuelle

Onsdag den 4. august 2021 kl.19:30 KONCERT | GOODIEPAL & PALS / BANANSKOLEN

Onsdag d. 4. august kl. 19:30 sker der en lille verdenssensation på Holstebro Kunstmuseum, når det elektriske orkester Goodiepal & Pals indtager huset med et forunderligt univers af elektronisk eksperimenterende musik.

Bananskolen er Goodiepal & Pals (GP&PLS), og de lærer dig de nyeste moves inden for aktivistiske bevægelsesmønstre og adventure trancedance. GP&PLS synger korstykker fra fjerne egne og længe siden og leverer ægte pro-monarkistisk punkrock. Det sker alt sammen på én aften, så du er nødt til at komme!

Baggrund

Siden 2015, hvor Goodiepal første gang drog til Lesbos for at hjælpe strandede syriske flygtninge, har hjælpearbejde været en integreret del af foretagendet. Herhjemme engagerer gruppen sig i at gøre livet tåleligt for folk på asylcentrene med workshops, tegneskole, mødregruppe etc. Denne måned besøger gruppen Asylcenter Holstebro, og gæster i denne anledning også Holstebro Kunstmuseum.

Praktisk information

Koncerten er gratis efter betalt entré. Husk at der er gratis entré for børn og unge under 26 år samt naturligvis for medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner.
Det er dog nødvendigt at bestille billet. Find dine billetter her

Dørene til kunstmuseet åbner kl. 19. I anledning af koncerten vil Restaurant Støberiet være åben.
OBS: Arrangementet afholdes siddende - så husk at medbringe gyldigt coronapas.

Goodiepal & Pals / Bananskolen. Pressefoto