Tir-fre: kl. 12-16

Åbent mandag i uge 7 og 42

Aktuelle

Onsdag d. 9. februar kl. 19:30 KONSERVATORENS FORTÆLLING | GNIST

Kom med når chefkonservator Elizabeth Baadsgaard ser på malerier med lup og lygte i særudstillingen GNIST og oplev kunsten gennem en konservators øjne.

Onsdag d. 9. februar kl. 19:30 kan du komme med malerikonservator Elizabeth Baadsgaard på omvisning i Holstebro Kunstmuseums aktuelle udstilling GNIST. J.F. Willumsen / Olivia Holm-Møller / Asger Jorn. I samtale med museumsinspektør Teresa Østergaard Pedersen dykker vi ned i malerier af Willumsen, Holm-Møller og Jorn, og vi hører om det særlige blik en konservator har på værkerne.

Konservatoren er den, der kommer allertættest på kunstværkerne. Hør om pigmenter, penselstrøg og revnedannelser i udvalgte malerier af Olivia Holm Møller, om Jorns tykke farvelag og særligt følsomme gule farve samt om J.F. Willumsens rene farveflader og en speciel lim lavet af svømmeblæren fra fisk. Vi kigger også om på bagsiderne af udvalgte malerier.

Elizabeth Baadsgaard under indtjek af værker til GNIST

Tilmelding er nødvendig. Bestil billet her

Pris: 50 kroner

Gratis for medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner og unge under 26 år.

Dørene åbner kl. 19:00. Kom gerne i god tid.