Tir-fre: kl. 12-16

Åbent mandag i uge 7 og 42

Aktuelle

Onsdag den 18. maj kl. 19:30 FOREDRAG | John Olsen - At elske med øjnene

Foredrag ved kunsthistoriker og museumsdirektør, Skovgaard Museet, Christian Kortegaard Madsen

Som helt ung kunstnerspire opsøgte John Olsen den gamle natur- og fuglemaler, Johannes Larsen. Siden den dag lå stafetten hos John Olsen som en nødvendighed og en livsmission. John Olsen havde ikke en computer og han havde aldrig været på internettet, men han så helt klart, hvad der skete i samfundet omkring.
Dette foredrag handler om John Olsen. Det handler om at se. John Olsen så rådyrene, ravnene og kragerne. Han så kvinderne, og han så sine muser. Han fortalte mig engang, at han ”elskede med øjnene” – det var det, kunsten og naturen var for ham: Et passioneret kærlighedsforhold i medgang og modgang.

Praktisk Information
Foredraget er arrangeret i samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet.

Prisen for foredraget er 50 kr.
Billetten er gratis for medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner, Folkeuniversitetets storkunder samt studerende.
Tilmelding er nødvendig - bestil billetter her

Dørene åbner kl. 19:00
Inden vi sætter os til rette i foredragssalen vil der være mulighed for at bestille kaffe og kage, som kan nydes i pausen – så mød endelig op i god tid.

Christian Kortegaard Madsen. Foto: Engedalfotografi.dk