1. april - 30. juni

Weekend Lukket
Mandag (ikke helligdage) Lukket

Aktuelle

Stillfoto fra Steen Møller Rasmussens Video Stillfoto fra Steen Møller Rasmussens Video "Polaris" med Lawrence Weiner. © Steen Møller Rasmussen

21. september kl. 19:30 Artist Talk. Steen Møller Rasmussen

Ved denne Artist Talk kan man møde filmmanden og fotografen Steen Møller Rasmussen, der lige nu er aktuel med videoen "In/Out Flat No. 5" på Musikteatret Holstebros storskærm. Videoen vises som led i Terrain Video-Video på Kanten.

Steen Møller Rasmussen er født i 1953 og er uddannet fra Filmskolen i 1981. Siden har han skabt og instrueret adskillige dokumentar- og eksperimentalfilm. I 1980’erne arbejdede han sammen med ”De unge Vilde”, bl.a. om filmen med Peter Bonde og Claus Carstensen. Fra samme tid stammer filmen ”Grød”, som han var fotograf på. En grum og absurd historie om en familie i total opløsning, der tidligere er blevet vist på Musikteatrets Storskærm.

Flere af Steen Møller Rasmussens film er portrætter af billedkunstnere. I filmen "Billedet er en tekst" (1991) portrætterer han ordkunstneren Lawrence Weiner, kunstneren bag inskriptionen på Rådhuset. Og i filmen ”Fotografi” (2006) portrætterer han fire fremtrædende danske fotografer, bl.a. Kirsten Klein der er repræsenteret i Holstebro Kunstmuseums samling.

Steen Møller Rasmussen betegnes som en fotograf, der laver film, og han befinder sig i den mere avancerede del af den danske film- og kunstscene. Han er en original og egenartet filmskaber, der i sine film og fotografier lægger meget vægt på billeder og stemninger.