Kommende

Onsdag den 3. november 2021 kl.19:30 FOREDRAG| Skagensmaleren Anna Ancher v. Charlotte Linvald

Onsdag d. 3. november kl. 19:30 er der aftenforedrag om skagensmaleren Anna Ancher ved Charlotte Linvald, kunstfaglig chef ved Skagens Kunstmuseer.

Charlotte er tidligere kulturkonsulent i Holstebro Kommune, så aftenen byder for mange på et glædeligt gensyn. Foredraget handler om den eneste blandt skagensmalerne, der rent faktisk var født og opvokset i Skagen; Anna Kristine Brøndum. Hendes kunstneriske karriere var enestående alene taget i betragtning, at hun var kvinde på en tid, hvor kvinder sjældent gjorde karriere og desuden ikke havde adgang til Kunstakademiet. Anna Ancher opgav heldigvis ikke, og efter sin debut på Charlottenborg i 1880, fik hun hurtigt succes.

Begivenheden er arrangeret i samarbejde med Holstebro Folkeuniversitet.

Pris: 50 kr. plus billetgebyr.
Billetten er gratis for medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner, Folkeuniversitetets storkunder samt studerende.

Tilmelding er nødvendig - Bestil billet her

Dørene åbner kl. 19:00