Tir-fre: kl. 12-16

Åbent mandag i uge 7 og 42

Kommende

Onsdag den 1. juni kl. 19:30 FOREDRAG | Tag mig til en anden verden

Med udgangspunkt i Amalie Smiths udstilling Looming og hendes roman Thread Ripper (2021), vil foredraget Tag mig til en anden verden - Myte, modkultur og digitalitet i vævede billeder fra Charlotte Johannesson til Amalie Smith skitsere en (kunst)historie for forholdet mellem vævning og computerteknologi, med vægt på måderne hvorpå kvindelige kunstnere siden 1970erne har arbejdet i dette – for en konventionel betragtning – modsætningsfyldte felt mellem væven som en kvindelig, huslig teknologi, og computeren som teknopatriarkatets teknologi.

I anledning af foredraget holder museet dørene åbne til udstillingssalene, så det også er muligt at opleve særudstillingen Amalie Smith - Looming enten før foredraget eller i pausen.

Charlotte Johannesson, Take Me To Another World, 1982–86

Praktisk Information
Prisen for foredraget er 50 kr.
Billetten er gratis for medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner samt studerende.
Tilmelding er nødvendig - bestil billetter her

Lars Bang Larsen