Tir-fre: kl. 12-16

Kommende

d. 18. og 20.oktober kl.11:00 og 14:00 Kreativ efterårsferie
Kunst og venskab

Kom og bliv del af et kunstnerisk fællesskab, en levende kunstnerkreds, hvor du sammen med andre børn og unge kan prøve kræfter med alverdens forskellige trykteknikker og skabe et fælles kunstværk om venskab.

Efterårsferien står i venskabets og fællesskabets tegn, når Holstebro Kunstskole og Holstebro Kunstmuseum inviterer til en kreativ, legende og eksperimenterende workshop.

Sammen med Holstebro Kunstmuseums formidlingsinspektør, Katrine Sofie Jepsen, kan du og din kunstnerkreds gå på opdagelse i museets udstilling Olivia Holm-Møller – En kunstnerkreds, og undersøge hvordan kunstnerne har brugt deres venskaber i kunsten.

Bagefter står Ilze Rudzite og Mark Dyer fra Holstebro Kunstskole klar med et væld af materialer og en ganske særlig trykpresse, som skal hjælpe dig og resten og kunstnerkredsen med at skabe et fælles kunstværk om kærlighed og venskab.

Praktisk Information
Det koster 50 kr. at være med på workshoppen.
Køb billetter via links'ene herunder.

Forældre er velkomne til at deltage gratis efter betalt entré til museet. Dette kræver ikke billet.
Husk at Holstebro Kunstmuseum har fri entré for børn og unge under 26 år samt for medlemmer af Holstebro Kunstmuseums Venner.

Workshophold tirsdag d. 18. oktober:

Kunstnerkreds 1: Kl. 11-13: Børn i aldersgruppen 5 – 9 år

Kunstnerkreds 2: Kl. 14-16 Børn og unge i aldersgruppen 10 – 15 år