2002

13. februar 2002 kl. 19:30 Samtidskunsten. Nedslag og tendenser i dansk og international kunst gennem de sidste 10 år.

Foredrag ”Samtidskunsten. Nedslag og tendenser i dansk og international kunst gennem de sidste 10 år”. Samtidskunsten er utrolig kompleks, så det er umuligt at give en samlet og entydig karakteristik af den mangfoldige kunstscene. Foredraget vil nærmere forme sig som en række nedslag på toneangivende kunstnere og centrale værker. Tilsammen kan eksemplerne forhåbentlig give et billede af spændvidden og tendenserne i de ideer og udtryksmidler, som samtidskunsten arbejder med. Ved Marianne Torp, mag. art, mus.insp. for samtidskunst på Statens Museum for Kunst. I samarbejde med Folkeuniversitetet. Optakt til kunstrejse.