20. november 2004 kl. 8:00 Tur til ARoS

Holstebro Kunstmuseums efterårsudflugt går til ARoS – det nye kunstmuseum i Århus. Museet er ét af Nordeuropas største og har store internationale ambitioner efter åbningen af det nye hus. Det er formet som en terning på 52x52 m., der gennemskæres af en gade, som forbinder museet med den omgivende by.

Museets samling rummer over 9.000 kunstværker af både danske og udenlandske kunstnere. De er fordelt i museets 4 store udstillingsrum. Tidsmæssigt spænder museets samling fra Guldalderen og frem til den allernyeste danske og internationale video- og installationskunst. Museets vartegn – skulpturen ”Boy” af kunstneren Ron Mueck – har allerede sørget for stor opmærksomhed omkring museet.

Når vi besøger ARoS vises en stor udstilling med værker af den verdensberømte dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson. Hans meget roste udstilling fra Venedig Biennalen i 2003 indgår sammen med nye værker skabt specielt til udstillingen. Han skaber kunst, der udfordrer den menneskelige perception. Hans værker er baseret på kunstnerens interesse for arkitektur, videnskab og naturfænomener.

Kl. 8:00: Afgang fra Holstebro Kunstmuseum.
Kl. 10.00: Ankomst til ARoS.
Kl. 13.00: Fælles frokost i ART Café.
Kl. 16:00: Afgang mod Holstebro
Kl. 18.00: Ankomst Holstebro.

For årskortholdere og medlemmer af Holstebro
Kunstforening: 375 kr.
For andre: 400 kr.
Prisen er inkl. bustransport til ARoS, entre, fælles