6. oktober 2004 kl. 19:30 Con Amore

Onsdag den 6. oktober indleder Holstebro Kunstmuseum efterårssæsonen med en omvisning i udstillingen Con Amore – Odin Teatret 40 år.

Det er smykke- op konceptkunstneren Carolina Vallejo, der har arrangeret udstillingen som en hyldest til Odin-teatret, i anledning af dets 40-års jubilæum. Hun tog kontakt til Odin Teatrets venner over hele verden, og bad dem om at sende en hilsen til teatret i form af en genstand og en tekst.

Over 200 personer fra hele verden reagerede på henvendelsen, og deres hilsener er blevet arrangeret som en totalinstallation, der giver mindelser om et besøg i en gammel krambod eller en hemmelighedsfuld marskandiser.

Udstillingen er fuld af historier – historier om hvad det Holstebro-baserede teater har betydet for alle de mange mennesker, der har været i kontakt med det. Det er både historier på det personlige plan, men også historier om hvordan kunsten kan bygge bro mellem mennesker fra forskellige kulturer.