14. - 18. februar 2005 kl. 14:00 Vinterferie for børn

Vinterferien står for døren, og i den anledning åbner Holstebro Kunstmuseum fra den 14 - 18. februar døren for børn og deres forælde, bedsteforældre, onkler eller tanter. Kunstformidler Peter Haarby vil vise rundt i museets store udstilling med fotografier af Rigmor Mydtskov.

Rigmor Mydtskov har taget en masse fotografier af berømte danskere. På nogle af billederne er det let at se hvem personen er eller hvad hun laver. Det kan være fordi de har noget bestemt tøj på, som gør, at man kan finde ud af hvem de er, eller at de har en ting med på billedet, som fortæller hvad de laver.

Men ved andre af billederne kan det være sværere at finde ud af, hvad den person, som Rigmor Mydtskov har fotograferet laver, eller hvem det er. Der er ikke noget, der straks fortæller os det. Ved de billeder må man begynde at kigge nøjere efter og se, om de sidder på en be-stemt måde eller lede efter andre tegn, der kan fortælle os noget om personen.

I vinterferien vil Kunstformidler Peter Haarby vise rundt i Rigmor Mydtskov udstillingen og både vise nogle af de billeder, hvor det er let at se, hvem der er blevet fotograferet, og nogle af de billeder, hvor man skal kigge nøjere efter, for at kunne sige noget om de personer, der er på billederne.

Omvisningerne finder sted fra mandag den 14. februar til fredag den 18. februar – hver dag kl. 14.00. Omvisningerne er tilrettelagt som familierundvisninger, så både børn, forældre og bedste forældre kan deltage. Det er gratis at deltage, og voksne, der kommer sammen med børn for at deltage i omvisningerne, har gratis adgang.