17. - 21. oktober 2005 kl. 12:00 - 16:00 Efterårsferie for børn.

En halv hjerne i sprit, et stykke flamingo med olie på, abe- og sælkranier, en fladkørt leverpostejbakkeleverpostejbakke, udstoppede fugle, et tørt brød, mærkelige grene. Alt det og mange andre mærkværdigheder kan man finde i John Olsens "Undrekammer" på Holstebro Kunstmuseum.

John Olsen samler på ting han finder i skoven eller på stranden - underlige ting, flotte ting, ting han ikke ved hvad er, og mærkværdigheder. Han finder også spændende ting på gam-le lofter og på loppemarkeder. Alle tingene udstiller han i Undrekammeret.

I Efterårsferien inviterer vi alle børn til at være med til at lave et "Børnenes Undrekammer" på Holstebro Kunstmuseum. Kom med ting, I har fundet på stranden, i skoven, i pulterkammeret. F.eks. en død sommerfugl, en indtørret citron, en flot grankogle, et stykke legetøj, smukke muslinger eller sten fra stranden. Ting, der er smukke eller sære.

Alt det I kommer med, vil vi stille ind på hylder, så der i løbet af efterårsferien skabes et Undrekammer af de ting, I er kommet med. I kan også få noget at vide om tingene i John Olsens Undrekammer. Museet præsenterer en hjemmeside, hvor der er en masse oplysninger om tingene i John Olsens Undrekammer.

Så nu det er bare med at komme ud og finde ting i efterårsferien, og bringe dem til Holstebro Kunstmuseum, så de kan indgå i Børnenes Undrekammer.