7. december 2005 kl. 19:00 Plakatmarked

Onsdag den 7. december kan man fra kl. 19.00 gøre en rigtig god handel på museerne i Holstebro.

Her vil både Holstebro kunstmuseum og Holstebro Museum holde plakatmarked, hvor der sæl-ges ud af frasorterede plakater til stærkt nedsatte priser. Museernes vil også sætte restoplag af udvalgte plakater til salg.

Og der er virkelig mulighed for at gøre spændende fund. Priserne er i bund, og der er et stort udbud af flotte plakater.

Da museerne i 2001 afholdt det seneste plakatmarked, var der stor interesse blandt publikum. Også i år venter museerne, at der kommer mange, der vil se, om de kan finde en flot plakat, som kan bruges til julegave, eller som kan pynte i stuen.

Hvis ikke man lige synes man kan bruge en plakat, kan man gå på julegaveindkøb i museernes butik, hvor man kan finde bøger, smykker eller ting til pakkekalenderen. Eller man kan gå i Julekramboden, der tilbyder varme vintertrøjer, honning, fuglehuse og mange andre juleting.

Og skal man puste ud ovenpå kampen om de bedste plakater, kan man enten gå en tur rundt i museernes udstilling eller nyde en kop kaffe i museets café.

Plakatmarkedet afvikles onsdag den 7. december og dørene lukkes op kl. 19.00 præcis. Der er gratis adgang.