9. & 10. december 2006 - hver dag kl. 12:00 - 16:00 Bog- og plakatudsalg

I weekenden den 9. – 10. december har man chancen for at gøre et godt køb, når Holstebro Museum og Holstebro Kunstmuseum holder bog- og plakatudsalg.

I denne weekend sælger de to museer nemlig en række plakater og bøger til uhørt lave priser. Og der er mulighed for at gøre spændende fund. Priserne er sat ned, og der er et stort udvalg af gode bøger og flotte plakater.

Da museerne sidst holdt plakatmarked en onsdag aften i december 2005 var interessen så stor, at man besluttede sig for at gentage succesen – denne gang over en hel weekend, for at gi’ publikum en bedre chance for at kigge de gode tilbud nærmere efter. Så også i år venter museerne, at der kommer mange, der vil se, om de kan finde en god bog som kan bruges til julegave, eller en flot plakat, der kan pynte i stuen.

Hvis ikke man lige synes man kan bruge en plakat, kan man gå på julegaveindkøb i museernes butikker, hvor man kan finde julepynt, smykker, legetøj eller ting til pakkekalenderen. Og hvis man har brug for at puste ud ovenpå kampen om udsalgsvarerne, er man velkommen til at kigge museernes udstillinger hvortil der er gratis adgang eller nyde et glas gløgg og en æbleskive i museets café.

Men man skal skynde sig. Priserne vil kun være nedsat i denne weekend.

Bog- og plakatudsalget finder sted lørdag den 9. og søndag den 10. december i museets åb-ningstid. Der er som sagt gratis adgang til museet i denne weekend.