14. februar 2007 kl. 19:30 13 danske Glasss kunstnere. Omvisning

Onsdag den 14. februar kl. 19.30 kan man høre Atila fortælle om de 13 kunstnere, der deltager på Holstebro Kunstmuseums udstilling Glasss 2007.

Atila er den rette til at fortælle om udstillingen og de kunstnere, der deltager i den. Det er nemlig ham, der har udvalgt dem til udstillingen. Gennem flere år har han fulgt den danske glasscene tæt, og er én af dem, der ved mest om, hvad der sker på dette spændende og fascinerende område.

Med egne ord er Atila glasfetischist. Han har lavet en udstilling til sig selv, med de værker han havde lyst til at se. Værker hvis emotionelle, visuelle og sanselige fascinationskraft gjorde, at han havde lyst til se dem igen. Udstillingen er derfor ikke et forsøg på at tegne et objektivt bille-de af dansk glas netop nu, men Atilas subjektive bud på hvad han finder, er det bedste af det bedste.

Aftenen former sig som en omvisning i udstillingen, hvor Atila fortæller om de enkelte kunstnere og deres værker. Og publikum har selvfølgelig mulighed for at spørge til værkerne og kunstnerne.

Arrangementet finder sted onsdag den 14. februar kl. 19.30 – og ikke som annonceret i Folke-universitetets program den 7.2. Entreen er 50 kr.