2008

11. - 15. februar 2008 hver dag kl. 14:00 Vinterferie for børn på Holstebro Kunstmuseum

Fede farver, seje mønstre og kunst for alle sanser. Det er tilbuddet til børn, når Holstebro Kunstmuseum lukker dørene op i uge 7 – skolernes vinterferie.

Hver dag kl. 14.00 i vinterferien vil kunstformidler Peter Haarby arrangere en kunsteftermiddag, som børn og voksne gratis kan deltage i.

Colour Groove

De fede farver står maleren Anna Sørensen for. Hun udstiller fra den 9. februar malerier og keramiske krukker på Holstebro Kunstmuseum. Udstillingen hedder ”Colour Groove” og billederne nærmest eks-ploderer med farver og former ud over hele lærredet. De strutter af energi og overskud.

Det er lige før, man begynder at småtrippe af bar farveglæde, når man står overfor Anna Sørensens ma-lerier. De vidner om en smittende glæde ved farver, ornamenter og det at male.

Kunsteftermiddag i vinterferien
Det er Anna Sørensens fascinerende farveunivers, som kunstformidler Peter Haarby vil fortælle om i skolernes vinterferie. Han indbyder børn i alle aldre – og deres forældre, tanter, onkler eller bedsteforæl-dre – til en tur rundt i Anna Sørensens udstilling. Og til en snak om farver og former, hver eftermiddag i vinterferieugen.

Efter omvisningen kan man deltage i en lille gætteleg, som Kunstformidler Peter Haarby har arrangeret. Her gælder det om at ha’ øjnene med sig og finde frem til detaljerne. Endelig køres museets tegnevogn frem, så man selv kan prøve at finde spændende detaljer i Anna Sørensens billeder.

Det er gratis – og det er for børn.

Tid: Mandag den 11. – fredag den 15. februar – daglig kl. 14.00
Sted: Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2, 7500 Holstebro
Entre: Børn – og voksne der er med børn til arrangementet – har gratis adgang.  Tilbage