7. januar 2009 kl 19:30 Astrid Noack - liv og værk 1. Foredrag

Onsdag den 7. januar kl.19.30 kommer kunsthistorikeren Hanne Pedersen og holder det første af to foredrag om Astrid Noacks liv og værk.

Hanne Pedersen er én af de personer i Danmark, der ved mest om Astrid Noack. Hun har lige siden sin studietid været optaget af Astrid Noacks liv og værk.

Gennem de sidste mange år, har Hanne Pedersen arbejdet på et forskningsprojekt, der har resulteret i monografien ”Stærkere end livet – billedhuggeren Astrid Noack”. Bogen, der er på 200 sider, udkom i forbindelse med åbningen af udstillingen den 29. november 2008.

Monografien indeholder en detaljeret gennemgang af Astrid Noacks liv og værk, bl.a. dokumenteret gennem en række spændende fotos, der viser tilblivelsen af en række af hendes centrale skulpturer.

Desuden indeholder bogen en værkfortegnelse, der giver et samlet overblik over Astrid Noacks tredimensionelle arbejder. Værkfortegnelsen er den første, samlede katalogisering af Astrid Noacks arbejde.

Det næste foredrag holder Hanne Pedersen den 21. januar. Foredragene er arrangeret i samarbejde med Folkeuniversitetet.

Tid: Onsdag den 7. januar kl. 19.30
Sted: Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2, 7500 Holstebro