9.-13. februar 2009 hver dag kl. 14 Vinterferie for børn og voksne

Holstebro Kunstmuseum har et godt tilbud til børn og voksne, når vinterferien skydes i gang mandag den 9. februar.

Museets kunstformidler Peter Haarby har nemlig tilrettelagt en kunsteftermiddag, som børn og voksne kan deltage i alle hverdage i vinterferien. Eftermiddagen tager udgangspunkt i museets store udstilling med skulpturer af Astrid Noack.

Skulpturen af Runa
I 1936 lavede Astrid Noack en skulptur af pigen Runa på 1½ år. I sin ene hånd holder Runa en kiks. Det var Astrid Noacks måde, at få den lille pige til at sidde stille på. Og selv om Astrid Noack ikke havde mange penge, købte hun mange kiks. Dem gav hun til de mange børn, som hun i 1930’erne modellerede i sit værksted i Rådmandsgade på Østerbro i København.

Kunsteftermiddag i vinterferien
Denne historie er én af de mange, som børn og voksne kan høre kunstformidler Peter Haarby fortælle ved vinterferiens kunsteftermiddage. Han vil også fortælle om hvordan statuen af Anna Ancher, der står udenfor kunstmuseet blev til. Og deltagerne skal selv prøve at være én Astrid Noack skulptur.

Efter selve omvisningen køres museets tegnevogn frem, og alle der har lyst kan prøve at tegne efter nogle af skulpturerne.

Kunsteftermiddagen starter kl. 14.00 – og det er gratis at være med.

Tid: mandag den. 9.2. – fredag den 13.2. hverdag kl. 14.00
Sted: Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2, 7500 Holstebro
Entre: Det er gratis at deltage i arrangementet.