24. februar 2010 kl. 19:30 Holstebro Auktioner

Auktionsverdenen er fascinerende. Der er dømt spænding og dramatik, når verdenskunsten sættes til salg. Og samtidigt har de fleste mulighed for at være med.

Men hvordan byder man? Risikerer man at komme hjem med et spisestel til 24, hvis man kommer til at hoste midt under auktionen? Og hvordan fungerer et moderne auktionshus egentligt?

Det har Holstebro Kunstmuseums Venner nu en enestående mulighed for at opleve, når Holstebro Auktioner onsdag den 24. februar inviterer på besøg bag kulisserne. Her vil indehaver Hans Jørgen Eriksen, der siden 1985 har drevet Holstebro Auktioner, vise rundt og fortælle om, hvordan man går på auktion.

Holstebro Auktioner er et velkonsolideret firma, der gennem årene har præsteret mange bemærkelsesværdige salg. Et af højdepunkterne var den store Cobra-auktion i 1998, og salget af Kaj Munk og Karen Blixens biler, der fik presseomtale i snesevis af lande.

Vi mødes ved Holstebro Auktioner, Stationsvej 76 i Holstebro kl. 19.30