22. februar 2011 kl. 19:30 Artist Talk med
Eva Koch

I perioden 20. januar - 22. februar kan man tre gange om dagen se videokunst af Eva Koch på Musikteatret Holstberos storskærm. Og den 22. februar kan man så møde Eva Koch når hun kommer til Holstbero og fortæller om sine værker.

Det sker i forbindelse med en Artist Talk, som Holstbero Kunstmuseums arrangerer som led i "Terrain video - Video på kanten", der danner ramme om videovisningerne på Musikteatrets storskæm.

Eva Koch, der er født i 1953, er internationalt anerkendt som kunstner. Hun er uddannet som billedhugger, og har bl.a. lavet Danmarks største skulptur Lyshøjen, der ligger ud til motorvejen ved Esbjerg. Men i de seneste mange år, har det været samspillet mellem video, skulptur og beskuer, der har kendetegnet hendes værk.

Eva Koch fortæller om sine videoer på Jens Nielsen & OLivia Holm-Møller Museet kl. 19:30. Har man lyst, kan man møde op ved Musikteatret kl. 19:00 og se videoerne sammenm med Eva Koch og kunstformidler Peter Haarby.