25. januar 2012 kl. 19:30 Spor af virkelighed.

Den digitale verden er over os - og med den en anderledes, intens og hastigt accelererende billedkultur.

Med afsæt i de udstillende kunstnerne vil foredraget indkredse nogle hovedtræk og -linjer ved den figurative og figurativt orienterende samtidskunst i DK. Særligt vil forholdet mellem billedkunst og virkelighed berøres. Som udstillingen i flere henseende understreger, står vi på tærsklen til en ny tids "realisme" - en realisme der på sin særegne måde er i fuld harmoni med det 21. århundrede.

Mag.art i kunsthistorie Rasmus Vestergaard er tidligere direktør for Skive Kunstmuseum og har et indgående kendskab til flere af udstillingens malere.

Udstillingen viser værker af Allan Otte, Anette Harboe Flensburg, Christian Schmidt-Rasmussen, Christian Skeel, Christina Malbek, Ivan Andersen, Kaspar Bonnén, Maria Torp, og Søren Martinsen.