Åbningstider

1. oktober - 31. marts  
Tirsdag - fredag kl. 12-16
Weekend kl. 11-17
Mandag (ikke helligdage) Lukket
   

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2012

Christian Skeel: Sandgul med blå reflektioner. (2007) Courtesy Galleri Tom Christoffersen Christian Skeel: Sandgul med blå reflektioner. (2007) Courtesy Galleri Tom Christoffersen

12 februar 2012 kl. 14 Omvisning i udstillingen Ude af Fokus

Billeddeling, filoverførsler, smartphones, YouTube og Twitter. Den virkelighed, vi befinder os i i dag, er markant forandret i forhold til tidligere. Vi lever i en verden, hvor vi dagligt bombarderes med billeder fra fjernsyn, internet og skærme i det offentlige rum. Hvor billeder deles mellem mennesker, og hvor ingen har patent på det visuelle udtryk.

Udstillingen Ude af Fokus undersøger, hvordan maleriets rolle er i vores tid, hvor virkeligheden præges af en accelererende distribution af billeder, der ikke levner tid og plads til fordybelse og eftertanke.

Kunstformidler Peter Haarby viser om i udstillingen og fortæller om, hvordan udstillingens kunstnere - på forskellig vis - forholder til denne påvirkning. 

Udstillingen viser værker af Allan Otte, Anette Harboe Flensburg, Christian Schmidt-Rasmussen, Christian Skeel, Christina Malbek, Ivan Andersen, Kaspar Bonnén, Maria Torp, og Søren Martinsen.
Tilbage