15. juli kl. 14 Tales and Tails - Historier og Haler

En workshopgruppe af skuespillere og teaterfolk fra hele verden, Ageless Crossing, arbejder i øjeblikket på Odin Teatret under ledelse af den internationale teatergruppe Jasonites og maskekunstneren Deborah Hunt fra New Zealand/Puerto Rico med at lægge sidste hånd på deres spektakulære show til åbningen af Spejderlejren 2012 den 22. juli i Holstebro.

Det overraskende, sprælske og fantasifulde resultat bliver præpræsenteret ved en særlig lejlighed på Holstebro Kunstmuseum, søndag den 15. juli kl. 14.

Forestillingen er en mosaik af forskellige scener, der fremstår som et appetitvækkende miks af teater, musik masker, dukker, poesi og sange på mange forskellige sprog … og meget mere.

Holstebro Kunstmuseum vil med sin indtagende, æstetiske fremtræden indtage en særlige rolle i forestillingen: stedet vil pludseligt blive fyldt med mærkelige væsener, som opstår og vækkes til live i et samspil med både hinanden og publikum og gennem at forholde sig til kunstværkerne på museets igangværende udstilling.

Forestillingen gentages onsdag den 18. juli kl. 15:00.