6. september kl. 15:30 Bølgen - nyt korværk på Holstebro Kunstmuseum

Bølgen er et lille korværk, der tager udgangspunkt i Ulrik Skeels digt om livets bølger. Digtet er skrevet i forbindelse med kulturfestivalen af samme navn og er sat i musik af Odin Teatrets komponist Frans Winther. Det er et rytmisk bølgende værk, hvori der både indgår pulsernede lydmaleri, recitation og egentlig sang.

Værket opføres på Holstebro Kunstmuseum fredag den 6. september kl. 15.

Værket fremføres af unge fra Dansk TalentAkademis Musik- og Teaterlinje ved forskellige lejligheder. Der vil være uropførelse på Holstebro stationen i forbindelse med Klaus Rifbjergs ankomst torsdag den 5. september. Han skal læse op ved Poesi på en Torsadag på Knudsens samme dag.

Værket vil desuden blive opført på Holstebro Bibliotek, Fortællegalleriet , Holstebro Musikskole, Cafe Utopia og Kunstmuseet Heart i Herning.