Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2013

17. november 2013 kl. 14 De smukke drømmes lagune - omvisning


Han regnes for at være én af dansk samtidskunsts mest talentfulde og originale kunstnere. Få mere at vide om Emil Westman Hertz, hans fascinerende og foruroligende univers.  

Der er meget på spil i Emil Westman Hertz' udstilling "De smukke drømmes lagune", som for tiden vises på Holstebro Kunstmuseum. Der handler både om opdagelsesrejser og om kvantefysik. Og om rejsen ud i det ukendte og eksotiske, der lige så meget er en rejse ind i sindet for at møde sig selv. 

Atl det kan man få meget mere at vide om, når kunstformidler Peter Haarby viser om i udstillingen onsdag den 9. oktober kl. 19:30. Her vil man også kunne høre om hvordan Emil Westman Hertz fører en europæisk kunsttradition, som blev grundlagt af den tyske kunstner Joseph Beuys videre.

Emil Westman Hertz regnes for at være én af dansk samtidskunst' mest talentfulde og originale kunstnere. Han arbejder både med skulptur, installation, tegning, grafik og collage. Og hans brug af materialer er original og særegen. Bivoks, medicinæsker, stængler af bjørneklo, bronze og ler iscenesættes, hobes op og skaber et oplevelsesrum, der er meget anderledes end det man er vant til at se. Fascinerende - men også sært og foruroligende.  
Tilbage