Åbningstider

Tir-fre: kl. 12-16

Lør-søn: kl. 11-17

Mandage: lukket

Åbent mandag i uge 42

 
  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2014

Anna Sørensen: Uden titel. 2010 Anna Sørensen: Uden titel. 2010

1. februar kl. 13:30 - 15:30 Aktivitetseftermiddag for børn og voksne

 
Anna Sørensen arbejder med mønstre. På aktivitetseftermiddagen lærer vi om mønstre og ornamenter ved at høre om Anna Sørensens værker, og ved selv at arbejde med mønstre. 

Mennesket har altid lavet mønstre og ornamenter. Stenaldermennesket ridsede mønstre i deres lerkar, og i den Islamiske verden var mønstrene de eneste billedudtryk, der var tilladt. Også dagens kunstnere, som Anna Sørensen er aktuel med udstillingen Clay Walk, der udstiller på Holstebro Kunstmuseum, arbejder med mønstret og ornamentet. 

På aktivitetseftermiddagen kan man selv prøve at arbejde med mønstre og ornamenter. Først fortæller kunstformidler Peter Haarby om hvordan Anna Sørensen bruger mønstrene i sin kunst. Derefter får man selv mulighed for at gribe blyanten og farvekridtet, og arbejde med mønstre. Peter Haarby er med hele vejen og fortæller løbende og giver råd og vejledning. Som afslutning på eftermiddagen kigger deltagerne sammen på hinandens billeder og sammenligner dem med Anna Sørensens.  
 
Aktivitetseftermiddag er for både børn og forældre. Børn skal være min. 7 år gamle for at kunne deltage. 
 
Museet stiller papir, blyanter, farvekridt og andre materialer til rådighed. Men man er også velkommen til at medbringe egner materialer. 
 
Det er gratis at deltage, men der betales normal entre til museet.   
 
  
Tilbage