Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2015

18. februar kl.19 Kunsten i Holstebro - Holstebros Kunst


Kunstformidler Peter Haarby inviterer til en frisk gåtur i Holstebro midtby, hvor han vil fortælle om de kunstværker, der er opstillet på byens gader og pladser.

Holstebros midtby bugner af kunst. Og har gjort det siden midten af 1960’erne, hvor de første skulpturer begyndte at dukke op i bybilledet. 
 
Der er mange historier at fortælle om skulpturerne og om hvordan de kom til byen. Onsdag den 18. februar kan man høre nogle af dem, når Holstebro Kunstmuseums kunstformidler Peter Haarby arrangerer en omvisning i midtbyen. 
 
Omvisningen starter ved kunstmuseet kl. 19. Og i løbet af de små to timer byturen varer kommer kunstformidler Peter Haarby rundt om mere eller mindre kendte skulpturer og kunstværker i midtbyen. 
 
Han vil bl.a. fortælle om Astrid Noack, der har skulpturer flere steder i byen, om ’Tobaksarbejderens drøm’, der – som den opmærksomme sikkert har opdaget – er forsvundet fra taget af Hotel Royal, og om ’Pigen der spejler sig’ i sit nye bassin i Østergade. 
 
Turen slutter kl. 21 foran det gamle Rådhus i Nørregade, tidsnok til at man kan overvære, at vægteren sænker byens vartegn ’Kvinde på kærre’ ned i hendes beskyttende natlogi. 
 
Tilbage