Åbningstider


Tir-fre: kl. 12-16

Weekend og helligdage: kl. 11-17

Mandage: lukket
 
Åbent mandag i uge 7 og 42  

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2015

7. marts 2015 kl. 13:30 Aktivitetseftermiddag for børn og voksne

 
Kunstformidler Peter Haarby inviterer til spændende og anderledes eftermiddag hvor vi skal høre om og ikke mindst tegne opstillinger.

Kunstnere har de sidste 400 år tegnet og malet opstillinger. Billederne viser borde, hvor der kan ligge alle mulige ting. Tit er det frugter og mad, men der kan også være kranier, lysestager med lys, der lige er slukket, eller blomster. 

Aktivitetseftermiddagen starter med, at kunstformidler Peter Haarby viser nogle af de fine malerier af opstillinger, som er på museets nye udstilling 'Det stille liv - Illusion & virkelighed'. Det er bl.a. billeder af Ole Strøbeck og Jørgen Geisted.  

Og dereftrer skal deltagerne selv igang med at tegne opstillinger. Ikke ud af den blå luft, men med udgangspunkt i nopstillinger, som arrangeres i udstillingslokalet. Ind i mellem viser Peter Haarby andre af udstillingens billeder, for at give ny inspiration til deltagernes egne billeder.   

Holstebro Kunstmuseums aktivitetseftermiddage formidler kunst på en ny måde ved at kombinere omvisningen med praktiske afprøvning af kunstneriske teknikker. Museet stiller papir, blyanter, farvekridt og andre materialer til rådighed. Men man er også velkommen til også at medbringe sine egne materialer. Materialer og deltagelse er gratis, men der betales normal entre til museet. Børn skal være minimum 8 år for at deltage. 
Tilbage