Åbningstider

1. - 30. september  
Tirsdag-fredag kl. 12-16
Weekend kl. 11-17
Mandag     lukket

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2016

 

12.-13. marts 2016 Tegneweekend for voksne


Tegning er kunstens grunddisciplin. Bliv guideed  gennem en weekend med perspektiv- og figurtegning på henholdsvis Holstebro Bibliotek og på Holstebro Kunstmuseum. 

Alle kunstnere fra Leonardo over Rembrandt til John Olsen og Tal R har tegnet.  Blyanten og papiret har været et af de vigtigste redskaber når kunstnere skulle udtrykke sig eller at fastholde virkeligheden.  Tegning er kunstens grunddisciplin.
 
”Det vigtigste det er at se! At gøre erfaring gennem øjnene som sans”. Ordene er kunstneren John Olsens. Og de kan passende stå som overskrift for den tegneworkshop for voksne, som Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Bibliotek arrangerer lørdag den 12. og søndag den 13. marts. 
 
Her kan voksne – både dem der kan tegne, men bestemt også dem, der ikke mener de kan tegne – deltage i en tegneworkshop, der går over to 2 dage. Workshoppen starter lørdag den 12. marts kl. 10:30 på Holstebro Bibliotek, hvor det primært handler om perspektivtegning. Søndag den 13. marts kl. 13:30 fortsætter workshoppen på Holstebro Kunstmuseum, hvor det mest kommer til at handle om figur- og genstandstegning.  
 
’Det er vigtigt at lære at tegne’, siger kunstformidler Peter Haarby fra Holstebro Kunstmuseum, der er workshoppens instruktør. ’Selvfølgelig hvis man vil være kunstner. Men det er også et vigtigt sprog at kunne for alle, fordi man gennem tegning lærer, at tingene kan ses på mange måder. Og fordi man gennem tegning styrker sin opmærksomhed og koncentration’. 
 
Workshoppen varer 2½ time hver af de to dage, og det koster 100 kr. i materialer og deltagergebyr.
 
Begrænset antal pladser på workshoppen. Deltagergebyr: 100 kr. inkl. materialer.

Tilmelding via www.holstebrobibliotek.dk fra den 1. februar kl. 10.

Arrangementet er arrangeret i samarbejde med Holstebro Bibliotek.
 
 
Tilbage