Åbningstider

MUSEET ER LUKKET INDTIL VIDERE
   
Tirsdag - fredag Lukket
Weekend Lukket
Mandag (ikke helligdage) Lukket
   

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2016

 

27. januar 2016 kl. 19:30 Omvisning i Love, Fear and Evil

Hvordan kom ondskaben ind i verden? Det man man få et bud på, når kunstformidler Peter Haarby viser om i udstillingen 'Love, Fear and Evil', der viser 36 værker af Nina Sten-Knudsen. 
 
Ondskaben er et grundvilkår i menneskets liv og verden. Men hvor kommer den fra? Kom den ind i verden, da Eva lod sig friste af slangen til at spise frugten fra Kundskabens træ? Eller var det, da menneskets forfædre første gang slog et andet dyr ihjel for at spise det?
 
Det er et spørgsmål, som maleren Nina Sten-Knudsen konfronterer os med i udstillingen ’Love, Fear and Evil’, som åbnede i lørdags på Holstebro Kunstmuseum. Og som man kan få mere at vide om, når kunstformidler Peter Haarby onsdag den 27. januar kl. 19:30 viser om i udstillingen.
 
Nina Sten-Knudsen har til udstillingen skabt en fortælling om ondskaben, dens oprindelse og væsen, men også om at der er en mulighed for forvandling og forløsning. 
 
Ordet fortælling skal tages helt bogstaveligt. Billederne skal ses i en helt bestemt rækkefølge, som var de en tegneserie eller en film. Og til hvert billede hører en tekst, der alle er små prosastykker eller digte. Billeder og tekst danner et hele. Teksterne giver billederne en ekstra dimension, og samtidigt udvides teksternes betydning gennem billederne. 
 
På omvisningen fortæller kunstformidler Peter Haarby om Nina Sten-Knudsen og om hvordan hun sætter fortællingen sammen ved hjælp af en masse referencer fra kunsthistoriens store mestre og menneskets store grundfortællinger. 
 
Det er gratis at deltage i selve omvisningen, men der betales normal entré til museet
 
 
Tilbage