Åbningstider

MUSEET ER LUKKET INDTIL VIDERE
   
Tirsdag - fredag Lukket
Weekend Lukket
Mandag (ikke helligdage) Lukket
   

Kontakt

Museumsvej 2A
DK-7500 Holstebro
+ 45 9742 4518
info@holstebrokunstmuseum.dk

 

2016

 

17. april 2016 kl. 14-16 Fortællecafé - historier om Maren


Billedkunstner Sophie Hjerl og historiefortæller Ingrid Hvass invitere Holstebros borgere til at fortælle om deres oplevelser med Maren - både de sande og skrønerne.

Til efteråret viser Holstebro Kunstmuseum udstillingen "VÆREN VÆRKET VERDEN", hvor billedkunstner Sophie Hjerl og historiefortæller Ingrid Hvass vil præsentere historier, de har samlet om kunsten og kulturens betydning for Holstebro og Holstebroerne i de seneste 50 år. 
 
Historierne har Sophie Hjerl og Ingrid Hvass indsamlet ved en to fortællecaféer, der afholdes på hhv. Odin Teatret og Holsetbro Kunstmuseum.  
 
Søndag den 17. april mellem kl. 14 og 16 afholdes den sidste fortællecafé på Holstebro Museum. Her opfordrer Sophie Hjerl og Ingrid Hvass holstebroerne til at komme og fortælle om deres oplevelser med Kvinde på Kærre - eller Maren o æ voun. Og havde man ikke mulighed for at  komme til de to første fortællecaféer, kan man også komme med sine fortællinger om Odin Teatret og kunsten på Holstebro Kunstmuseum og i byrummet.      
 
Invitationen gælder alle – både nye og gamle Holstebroere – der har en historie at fortælle om oplevelser med "Maren å æ Woun". Alle former for historier eller oplevelser er velkomne. Og har man en genstand, der knytter sig til historien, er man velkommen til at medbringe den. 
 
Programmet gennemføres under kyndig vejledning af historiefortæller Ingrid Hvass. Også billedkunstner Sophie Hjerl, der står for udstillingens visuelle del, vil være til stede. Tonemester Jørgen Lindholm er ansvarlig for lydoptagelser undervejs. Der vil desuden være en kort fortælling samt et kunstnerisk indslag fra den pågældende kulturinstitution. Og der serveres en kop kaffe ved hver af de tre fortællecaféer.  
 
For at kunne forberede arrangementerne, beder arrangørerne interesserede om at tilmelde sig på forhånd. Dog er det ikke en forudsætning for at møde op. Send en mail til ingrid@ingridhvass.dk eller ring på 2217 2617, hvis man ønsker at deltage i en eller flere af de tre fortællecaféer eller har spørgsmål til arrangementet.
 
Tilbage