23. august 2016 kl. 19 Aftencykeltur til kunsten i Holstebro

Kunstformidler Perter Haarby inviterer til en aftencykeltur, der fører os rundt til en række kendte og mindre kendte kunstværker i Holstebro både indenfor og udenfor Ringvejen.

Det er ikke kun i bymidten, Holstebro byder på spændende kunst. Også på den anden side af Ringvejen befinder der sig mange spændende kunstværker.

Dem vil Kunstformidler Peter Haarby fortælle om, når han og Visit Holstebro i fællesskab inviterer på en aftencykeltur til kunsten i Holstebro.

Peter Haarby har tilrettelagt en tur på ca. 12 km. der bl.a. fører os forbi Frithioff Johansens meget omtalte Kaostempel ved Søvej, Carl Milles Guds Hånd ved plejeboligerne på Parkvej og Kurt Tegtmeiers Svane ved Færch Plast på Ringvejen.

Turen starter kl. 19 fra pladsen foran Holstebo Kunstmuseum og varer ca. 2 timer.
Cykelturen er arrangeret i samarbejde med Visit Holstebro.