17. - 21. oktober 2016 - hver dag kl. 12-16 Blå-rød efterårsferie med Albert

Kom og udforsk den blå-røde labyrint, find Albert, lav kunst-puslespil i mange farver og mal et blåt-rødt billede, som kommer op og hænge på museet sammen med Albert Mertz' billeder.

Som sædvanligt er der skruet op for aktiviteterne i efterårsferien på Holstebro Kunstmuseum.
I år er temaet Blå og Rød - de farver, som vad de eneste kunstneren Albert Mertz brugte i mange år.

Vi har planlagt en masse spændende aktiviteter for børn, unge - og deres forældre og bedsteforældre - på museet.

Man kan chille ud i den blå-røde stoflabyrint - eller også kan man blive væk.
Man kan prøve at finde Albert.
Man kan lave spændende puslespil i mange farver, der er lavet med udgangspunkt i Albert Mertz malerier.
Og man kan male sit eget blå-røde maleri,  som kan komme op og hænge sammen med Albert Mertz' malerier i museets underetage.

Så vi glæder os til at se jer til en spændende og sjov efteråreferie.