29.11.2017 kl. 10-ca. 13. Det gyldne æble

Holstebro Kunstmuseum bliver besat! Af over 100 børn. Jeppe og Linda - Kunstpartiets borgmesterkandidat og hans førstedame - står i spidsen for den usædvanlige aktion.

Kunstpartiets borgmesterkandidat Jeppe og hans førstedame Linda arbejder utrætteligt på, at komme med kunstpolitiske løsninger på alle politikområder i Holstebro. De har erklæret november måned som ungdommens måned, og vil bruge november til at stimulere børn fantasi, kreativitet og selvudfoldelse og delagtiggøre børn og unge i kunstneriske eksperimenter.

Kulminationen  kommer den 29. november, hvor over 100 børn besætter Holstebro Kunstmuseum. Og det skal forstås helt konkret - de mange børn går fra Bomhuset - hvor Jeppe og Linda residerer - i en stor demonstration til Kunstmuseet, hvor de bl.a. foranstalter en Sleep-in i museets Færchfløj.

Alle børnene skal nappe sig en lille lur. Og når de igen er vågne, skal de fortælle Jeppe, Linda og en medbragt gris, om hvilke fantastiske ideer, der har fået, mens de sov. Og den, der kommer med den bedste ide, modtager 'Det gyldne æble' og vil blive udnævnt til 'Ungdommens Borgmester'.

Men inden eleverne skal 'lure den', står den bl.a. på revolutionær pudekamp, en masse genfærd, der dukker op, teater, dans og - selvfølgelig - en go nat historie.

I besættelsen deltager bl.a. elever fra Orkesterefterskolen, Ungecentret Østervang, Rolf Krake Skolen og Balletskolen Holstebro.

PS:I forbindelse med af arrangementet det først være muligt, at se udstillingen VÆREN VÆRKET VERDEN i sin fulde udstrækning efter kl. ca. 13:30.  Tilbage